نصب و اجرای کانکس

کانکس یک فضای ساختمانی است که برای استفاده موقت ساخته می‌شود. فضای کانکس معمولا کوچک و جمع‌وجور است که به راحتی جابه‌جا و نصب می‌شود. برای نصب و اجرای کانکس چندین مرحله مهم و اصلی وجود دارد:

بررسی محل و آماده‌سازی: ابتدا محلی که قرار است کانکس نصب شود و امکانات آن منطقه مانند آب‌، برق و فاضلاب باید بررسی شود و در مرحله بعد نقشه‌های معماری و شاپ پروژه طراحی و آماده شود.

حمل‌ونقل متریال اصلی کانکس: متریال اصلی کانکس شامل قطعات زیرسازی مانند پروفیل لوله، قوطی و نبشی و پوشش اصلی کانکس یعنی ساندویچ پانل دیواری و سقفی است. علاوه بر این درب‌ها و پنجره‌ها نیز باید تا محل اجرای پروژه بارگیری شوند.

البته کانکس‌های با متراژ کم در کارخانه مونتاژ شده و به صورت آماده به محل پروژه منتقل می‌شوند. اما برای نصب و اجرای سازه‌های پیش ساخته می‌بایست متریال به صورت جداگانه به محل اجرای پروژه منتقل شوند.

آماده سازی محل: قبل از نصب یک سازه پیش ساخته محل مورد نظر باید از طریق بتن ریزی تسطیح شود اما برای اجرای کانکس نیازی به بتن ریزی و بسترسازی نیست.

نصب زیرسازی: بعد از آماده‌سازی سطح، شاسی‌کشی از طریق تیرآهن‌های نمره 14، 16، 18 یا 20 انجام می‌شود. بدنه سازه نیز با استفاده از پروفیل‌های قوطی 8 در 8 یا 8در 4 اجرا می‌شود.

نصب بدنه کانکس: برای اجرای پوشش خارجی دیوار و سقف سازه نیز از ساندویچ پانل‌ دیواری و سقفی استفاده می‌شود. پوشش داخلی سازه نیز با استفاده از کناف، گچ برگ و یا پوشش‌های پی وی سی اجرا می‌شود. برای کف سازه نیز از تخته‌های چند لایه با ضخامت 18 میلی‌متر، MDF، پانل و یا آلومینیوم آجدار استفاده می‌شود.

راه‌اندازی امکانات داخلی و خارجی: این امکانات شامل اجرای سیستم‌های برقی، سیستم تهویه، آب و فاضلاب، نورپردازی، لوله‌کشی و سیم‌کشی است.

بازدید فنی و تحویل: در این مرحله امکانات لحاظ شده و تطابق آن‌ها با استانداردها و نیازهای لحاظ شده بررسی می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *